Vakantie naar Duitsland boeken

Het is zover: je bent dankzij onze informatie en tips over Duitsland enthousiast geworden. Je hebt besloten om een vakantie naar Duitsland te boeken. Hoe regel je dat? Waar boek je een complete vakantie naar Duitsland of kun je zelf de individuele onderdelen van een vakantie naar Duitsland boeken? Als ervaren reizigers kunnen we je vertellen wat de beste sites zijn om (onderdelen van) jouw Duitsland vakantie te boeken!

Treinkaartjes naar Duitsland

De trein wordt steeds populairder als vervoermiddel voor vakanties. Zeker voor een bestemming als Duitsland, dat letterlijk naast de deur liggen. Dankzij een goed spoornetwerk en een groot aantal hogesnelheidstreinen, is met de trein naar Duitsland reizen snel en comfortabel. Je hoeft niet naar Duitse websites te gaan om je treinkaartjes te regelen. Onze eigen NS biedt treintickets vanuit Nederland naar Duitsland aan. Zo kun je vanuit ieder station in Nederland naar een station naar keuze in Duitsland reizen.

Via NS International kun je ook treinkaartjes binnen Duitsland kopen. Wil je van Düsseldorf met de trein naar Frankfurt gaan? De treintickets regel je simpel en in het Nederlands via de NS.

Reizen van de ANWB

De ANWB is al decennialang onderweg en mag als een instituut op het gebied van mobiliteit en reizen beschouwd worden. De tijd dat deze organisatie zich bijna maar bezighoudt met wegenwachthulp, ligt al lang achter ons. Tegenwoordig mag de de ANWB als een brede organisatie zien die ons op alle vlakken bijstaat als het aankomt op reizen en vakantie. In de loop der jaren hebben ze hun eigen aanbod van vakanties flink uitgebreid. Hun jarenlange ervaring hebben ze gebruikt om een aantal geweldige vakanties naar Duitsland aan te bieden. Ze zijn vooral sterk in allerlei soorten rondreizen zoals fietsrondreizen, groepsrondreizen en kampeerrondreizen naar Duitsland. Verder hebben ze leuke pretparkarrangementen en andere leuke Duitsland aanbiedingen.

TUI

TUI is de grootste vakantie-aanbieder in Nederland. Jaarlijks gaan duizenden Nederlanders met TUI op reis naar uiteenlopende bestemmingen. Het TUI-vakantieaanbod voor Duitsland is zeer divers. Ze bieden vakantieparken in Duitsland aan voor een gezellige familievakantie of een leuke vakantie met vrienden. Ze laten je de mooiste steden in Duitsland beleven door een ruim aanbod van stedentrips, waarbij je kunt kiezen uit een verblijf in een comfortabel hotel of een ruim appartement, dat je alle vrijheid biedt. Als je wilt kun je bij TUI zelfs all-inclusive vakanties naar Duitsland boeken.

Handig om te weten voor je vakantie in Duitsland

Voor veel Duitse steden heb je een milieusticker nodig om er met de auto in te mogen rijden. Deze kentekengebonden milieusticker kun je vooraf via internet bestellen.

Op de Duitse autosnelwegen geldt er vaak geen snelheidslimiet, maar een adviessnelheid. Onverantwoord hard scheuren kan je bij een ongeluk in de problemen brengen.

Meer nuttige tips en handige informatie lees je op onze pagina ‘handig om te weten‘.

boek je vakantie in Duitsland